Ambachtelijke ijstaarten bestellen

Bij IJssalon Merino bestelt u in het zomerseizoen en met de feestdagen online ambachtelijke ijstaarten voor 8 personen. Met zo’n ijstaart haalt u een heerlijke ijstraktatie in huis voor heel het gezin. Bijvoorbeeld als ijstraktatie voor een verjaardag, een feestdag of een familiedag. Bekijk hieronder welke ijstaarten u standaard bij IJssalon Merino kan bestellen. Wilt u zelf een ijstaart samenstellen? Neem dan contact met ons op en vertel ons welke ijssmaak u het lekkerst vindt.

Onze ijstaarten zijn:

  • Van bodem tot topping handgemaakt met ambachtelijk schepijs en slagroom
  • Binnen 2 dagen af te halen bij IJssalon Merino
  • Geschikt voor 8 personen per ijstaart
  • Slechts 20,- euro per ijstaart
IJstaarten voor pasen met decoratie bestel je online bij IJssalon Merino

Paasei-ijstaart

Wilt u een lekkere chocolade ijstaart bestellen voor pasen? Bestel dan online onze paasei-ijstaart. Deze is handgemaakt met echte paaseieren! Een heerlijke ijstraktatie voor de paasdagen. Kunt u alle paaseieren vinden?

Stracciatella-ijstaart

Deze chocolade ijstaart wordt gemaakt van ons eigen handgemaakte stracciatella-roomijs op een brosse bodem van koek. Om de ijstaart smakelijk te versieren, wordt de bovenkant bedekt met een topping van pure chocolade.

Traditionele ijstaart

De traditionele ijstaart wordt gemaakt van aardbeien-roomijs en vanille-roomijs. Deze ijstaarten zijn vrolijk versierd met met stukjes vers fruit en echte slagroom. Lekker als toetje bij een verjaardag, met de feestdagen of in de zomer met een bakje koffie.

In het zomerseizoen is het mogelijk om dagelijks een ijstaart te bestellen, deze ijstaart zal dan binnen 2 dagen af te halen zijn bij IJssalon Merino. Wilt u een andere samenstelling? Bekijk onze smaken schepijs voor inspiratie en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel uw ijstaart

    Uw bestelling: