Onze IJssalon in Waddinxveen

Bij onze ijssalon in Waddinxveen kunt u heerlijk handgemaakt schepijs afhalen. Met keuze uit 22 smaken schepijs waarvan tenminste 6 smaken sorbetijs hebben we voor iedereen een lekker ijsje. Heeft u liever een milkshake of ijscoupe? Bekijk dan onze smaken schepijs en kies zelf welke smaak u het lekkerst vindt. IJscoupes en bolletjes ijs worden natuurlijk smakelijk versierd met slagroom en spikkels. Op ons gezellige terras aan de Gouwe kunt u heerlijk genieten van uw verkoelende ijstraktatie.

Ons gezellige terras aan de gouwe naast de hefbrug van Waddinxveen

Met een kopje koffie en gebak op ons gezellige terras

Ook als u trek heeft in een kopje koffie met gebak bent u bij ijssalon Merino aan het juiste adres. Met lekkernijen zoals appelgebak, of ons gebak van de week en een uitgebreide kaart met warme en koude dranken kunt u plaatsnemen op ons zonnige terras of in de IJssalon. Kom gezellig langs en laat u verwennen. 

Een kopje koffie met gebak en slagroom op een serveerblad

IJsje halen? Wij zijn de hele zomer 7 dagen per week open

Sinds 1992 vindt u IJssalon Merino aan de Nesse in Waddinxveen. Onze ijssalon is van het voorjaar tot halverwege het najaar 7 dagen per week geopend. Wilt u op de hoogte blijven van ons menu, actuele openingstijden en aanbiedingen? Volg ons op Facebook en Instagram of kom gezellig een ijsje halen.