Volkswagen IJsbus huren

Bent u ook zo gek op schepijs én op de klassieke Volkswagen-busjes? Huur dan onze Volkswagen-IJscobus voor uw feest of evenement. Bij IJssalon Merino kunt u de IJsbus huren inclusief schepijs en een IJscoman en IJscovrouw om ijsjes uit te delen. Met genoeg ruimte voor schepijs, hoorntjes, toppings en een machine voor verse slagroom is kunt IJsbus huren voor elk evenement. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van kinderfeestje tot foodtruck-festival.

Daarom onze Volkswagen IJsbus huren:

 • Perfect voor ééndaags of meerdaagse evenementen
 • Inclusief machine voor verse slagroom op locatie
 • Kan buiten en binnen gebruikt worden
 • Opties voor (warme) hapjes en drankjes
 • Stroomaansluiting van 230V is voldoende

Complete IJstraktatie: IJsbus met schepijs en al uw favoriete toppings

Met de Volkswagen IJscobus heeft u een ijstraktatie met alles erop en eraan. De bus heeft namelijk genoeg ruimte om veel verschillende smaken schepijs en toppings aan te bieden. Hij is zelfs standaard voorzien van een slagroommachine voor verse slagroom op uw locatie. Ons schepijs komt altijd uit eigen keuken en wordt geserveerd op een eetbaar hoorntje. Op aanvraag kunnen we ook papieren ijsbakjes meenemen.

De complete Volkswagen IJsbus inclusief ijscoman is te huur vanaf € 250 (45 min.). Daarna voor een all-in-prijs, met ijs, slagroom, toppings, dips en service, van € 75 (per 15 min.). Vraag een offerte aan voor een prijs op maat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Volkswagen IJsbus:

  Welke ijskar wilt u huren?

  Hoeveel personen verwacht u?
  personen

  Wanneer wilt u de ijskar huren?
  Van
  Tot